Autor

Autor

Portal informare si promovare turistica, inscrieri unitati turistice.
ARGES

portal de informare turistica al judetului Arges

Zona Rucar - Bran
Constituie o trecere intre masivii muntosi cat si intre regiunile tarii despartite de lantul carpatic. Din timpuri imemoriale tranzitul pe aici a produs o fuziune la nivel de mentalitati, cultura si organizare sociala.

Din punct de vedere turistic se evidentiaza pregnant un pol nordestic, in jurul orasului Brancare isi datoreaza notorietatea castelului omonim, si care a constituit - alaturi de peisaj - atractia initiala pentru turisti. Ulterior, afluenta acestora a propulsat zona ca cea mai solicitata destinatie de turism satesc in cadru montan, cu un trafic turistic intens si cu o densitate excesiva a constructiilor.
Spre sudvest caracterul initial al zonei este mai bine pastrat, fiind de interes natura si comunitatile umane specifice zonei montane.

Mare parte a zonei poate fi parcursa in mod lesnicios, iar posibilitatile de cazare sunt multiple si traficul turistic intens.

Zona poate fi vizitata cu un vehicul sau chiar pedestru.
Ideal este insa sa folositi o bicicleta, pentru care variatia peisagistica si diametrul zonei sunt perfecte. Multitudinea locatiilor care ofera cazare permit planificarea de ture itinerante care nu necesita un suport logistic suplimentar.
ruc1.jpg
ruc2.jpg
ruc3.jpg
VAND CASA BRADETU, JUD. ARGES
CASA 4 CAMERE, PIVNITA POSIBILITATE CRAMA,POSIBILITATE RACORDARE APA SI CANALIZARE,POSIBILITATE RACORDARE CABLU TV,CONSTRUCTIE CARAMIDA, LANGA SANATORIU BRADET,800 mp TEREN,ACCES STRADA,PRETABIL PENSIUNE.
TELEFON : 0742078012
untitled.JPG
© Copyright 2009 Toate drepturile rezervate pensiuniarges.wgz.ro
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one